Kuljetusliikkeemme operoi koko Suomen alueella

Ota yhteyttä

Tarjoamme monipuoliset kuljetuspalvelut aina sopimusajoista kappaletavarakuljetuksiin. Suoritamme kaikki kuljetukset omalla kalustollamme, joten voit luottaa palveluidemme laatuun. Kuljetusliike Veljekset Koskinen kuljettaa tarvitsemasi tavarat Turussa ja laajalti Varsinais-Suomessa sekä muualla Suomessa.

Miten kulkee? Ota yhteyttä
kokeneeseen kuljetuspalveluumme ja pistä asiat rullaamaan.

0400 438 533

”Hyvä ja luotettava kuljetuskumppani, kaikki tapahtuu aina sovitusti ja mukavasti ajallaan!”

Tarvitsetko luotettavaa kuljettajaa?

Soita numeroon 0400 438 533 tai lähetä viestiä, niin sovitaan asiat järjestykseen!

”Mukavaa ja nopeaa kuljetuspalvelua.”

Palvelemme mielellämme – kysy lisää!

Saat kuljetuspalvelumme esimerkiksi Poriin, Vaasaan, Tampereelle, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Kuopioon, Mikkeliin, Lahteen, Espooseen, Vantaalle ja Helsinkiin. Kuljetusliike Veljekset Koskinen palvelee mielellään kaikissa kuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä, joten olethan yhteydessä.

Meiltä myös kaiken kokoisten pihojen lumityöt ja lumenajot!

"Ja eipä ollut aikaakaan niin lumityöt olivat jo tehtynä.”

Miten olisi reipas lumityö? Pienen pihan lumityöt ovat hauskaa pientä kuntoilua, mutta kun piha-alue laajenee ja lumi on vetistä, käy lumenluonti hankalaksi. 


Kuljetusliike Veljekset Koskinen tekee lumityöt hyvällä kalustolla ripeästi. Myös esimerkiksi sairastapauksissa voivat ylimääräiset kädet, tai pikemmin näppärä kalusto, olla hyvinkin tarpeen. Apua saa aina pyytämällä. Palvelemme Turussa ja lähikunnissa.


Lumenluonnit tilaat soittamalla numeroon 0400 438 533 tai lähettämällä viestiä.