Kivityöt ja pihakivet Turussa

Ota yhteyttä!

Veljekset Koskinen toteuttaa erilaiset kivityöt aina suunnittelusta asennukseen koko Varsinais-Suomen alueella.

 

Veljekset Koskinen tarjoaa laadukkaat kivityöt ja pihakivetykset. Kiviasennukset, pihalaatoitustyöt sekä muu pihakivirakentaminen, kuten muurien tekeminen, hoituu meiltä ammattitaidolla. Teemme pihasuunnittelua ja pihakivetyksiä mm. Turussa, Raisiossa, Naantalissa, Kaarinassa ja Salossa sekä muualla Varsinais-Suomen alueella.

Pihakivillä ilmettä pihaan ja puutarhaan – pyydä tarjous kivityöstä!

0400784568

”Graniittinen pihakiveys on ajaton ja helppohoitoinen pihan pinnoite!”

Pihakivet yksityisille ja yrityksille

Kun piha-alue on huoliteltu, on siellä liikkuminen ja leikkiminen turvallisempaa. Pihakivetyksellä voidaan luoda näyttäviä ja helppohoitoisia istutuskokonaisuuksia. Kivetyksellä voidaan tehokkaasti jäsennellä myös pihan eri toimintoja toisistaan, esimerkiksi muurikivet ja reunakivet rajaavat ja kiviportaat taas yhdistävät tiloja toisiinsa. Toteutamme pihakivetykset niin taloyhtiöissä, yritysten piha-alueilla kuin omakotitalojen yhteydessä.

Graniittikivien ja betonikivien asennus

Pihakivetykset ovat kaunis ja helppohoitoinen pinnoite kotipihalle. Samalla kivetys on kuitenkin kodikas, luonnollinen, ajaton ja maanläheinen verrattuna esimerkiksi asfaltoituun pihaan. Graniittikivien ja betonikivien asennuksella voidaan luoda kauniita ja hyvin eri näköisiä pihakivetyksiä. Suunnittelemme pihakivien asennukset aina asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Parhaat pihalaatat

Pihalaatat luovat ryhtiä ja johdattelevat katseet ja kulkijat oikeille reiteille. Pihalaattoja löytyy moneen malliin ja valinnan vaikeus on suorastaan käsin kosketeltavaa. Pihalaatoilla voidaan luoda harmonisia kokonaisuuksia, joita voidaan piristää erilaisin muoto- ja värivaihtoehdoin.

Rajaavat reunakivet

Istutukset tai polku voidaan reunustaa ryhdikkäästi reunakivillä. Rajaavat reunakivet viimeistelevät kokonaisuuden näyttäväksi. Hyvä reunakivi pitää pihakivetykset tukevasti paikoillaan.

Ota yhteyttä!

Veljekset Koskinen asentaa pihalaatat mallilleen Turussa ja koko Varsinais-Suomen alueella. Katso tarkemmat yhteystietomme!

 

Pistetäänkö pihat kuntoon?


Juha Koskinen palvelee numerossa 0400 784 568. Voit myös lähettää viestiä, kerromme mielellämme lisää!

 

Pihakivet, pihalaatat, reunakivet, muurikivet, koristekivet ja luonnonkivet toimivat yhdessä tai erikseen!