Piha- ja kivityöt Turussa

Aina suunnittelusta asennustöihin koko Varsinais-Suomen alueelle

Kuljetusliike Veljekset Koskiselta saat myös laadukkaat kivityöt ja pihakiveykset. Kiviasennukset, pihalaatoitustyöt sekä muu pihakivirakentaminen, kuten muurien tekeminen hoituu kauttamme ammattitaidolla. Teemme pihasuunnittelua ja pihakiveykset mm. Turussa, Raisioissa, Naantalissa, Kaarinassa ja Salossa, sekä muualla Varsinais-Suomen alueella.

Pihakiveykset taloyhtiöissä ja yrityksissä

Taloyhtiöiden pihassa riittää toimintaa ja temmellystä. Kun piha-alue on huoliteltu, on siellä liikkuminen ja leikkiminen turvallisempaa. Pihakiveyksellä voidaan luoda näyttäviä ja helppohoitoisia istutuskokonaisuuksia. Sillä voidaan tehokkaasti jäsennellä myös pihan eri toimintoja toisistaan, muurikivet ja reunakivet rajaavat – kiviportaat taas yhdistävät tiloja toisiinsa. Toteutamme pihakiveykset niin taloyhtiöissä, yritysten piha-alueilla ja omakotitalojen yhteydessä.

Kutsuvat KIVIPORTAAT

Jykevät kiviportaat johdattelevat kulkijansa uusiin seikkailuihin. Kiviportaat ovat näyttäviä ja toisaalta käytännöllisiä elementtejä niin rehevässä puutarhassa kuin taloyhtiön pihalla. Minne Sinun portaasi polveilevat?

Suositut KIVIKORIT

Hauskoilla kivikoreilla voidaan rakentaa äänieristäviä muureja ja aidanteita. Kokonaisuutta voidaan pehmentää vaikkapa pensailla ja perennoilla. Kivikoreista syntyy myös vaikkapa tukevia levähdyspenkkejä.

Parhaat PIHALAATAT

Pihalaatat luovat ryhtiä ja johdattelevat katseet ja kulkijat oikeille reiteille. Pihalaattoja löytyy moneen malliin, valinnan vaikeus on suorastaan käsin kosketeltavaa. Pihalaatoilla voidaan luoda harmonisia kokonaisuuksia, joita voidaan piristää erilaisin muoto- ja värivaihtoehdoin.

Rajaavat REUNAKIVET

Reunusta istutukset tai polku ryhdikkäästi reunakivillä. Rajaavat reunakivet viimeistelevät kokonaisuuden näyttäväksi. Hyvä reunakivi pitää pihakiveykset tukevasti paikoillaan. Tai miten olisi helppohoitoisemmat ratkaisut nurmikon leikkuuseen?

Ota yhteyttä!

Veljekset Koskinen asentaa pihalaatat mallilleen Turusta koko Varsinais-Suomen alueelle. Katso tarkemmat yhteystietomme!

Pistetäänkö pihat kuntoon?

Juha Koskinen palvelee numerossa: 0400 784 568 tai lähetä viestiä, kerromme mielellämme lisää!

Pihakivet, pihalaatat, reunakivet, muurikivet, koristekivet ja luonnonkivet – toimivaa yhdessä tai erikseen!

kivityöt veljekset koskiselta
kivityöt veljekset koskiselta, kysy lisää
pihakivetykset kuljetusliike veljeksiltä